Μόλις τρία άτομα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου από την Παρί! (video)

Οπαδοί Παρί
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το 11ο πρωτάθλημά της μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Ligue 1 αλλά παρόλα αυτά, οι οπαδοί της φαίνεται να μη συγκινήθηκαν και πάρα πολύ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε χθες (28/5) ισόπαλη με 1-1 στον εκτός έδρας αγώνα με το Στρασβούργο και έτσι κατέκτησε και μαθηματικά το 11ο πρωτάθλημά της και 9ο τα τελευταία 11 χρόνια. Επίσης, με τον φετινό τίτλο, είναι πλέον η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις στη Ligue 1, μιας και προσπέρασε τη Σαιντ Ετιέν που έχει 9 και αγωνίζεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία.

Παρόλο που ο φετινός τίτλος αποτελεί ίσως και τον πιο ιστορικό για τους Παριζιάνους, είναι χαρακτηριστικό πως στο αεροδρόμιο του Παρισιού έφτασαν μόλις τρία άτομα για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλίας, η μεγάλη αποτυχία της ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα όσα εχουν εκτυλιχθεί στον σύλλογο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, φαίνεται πως έχουν επηρεάσει και τους ίδιους τους οπαδούς, κάτι που έγινε ακόμα πιο εμφανές μετά τη χθεσινή υποδοχή της ομάδας.

sdna.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide