Μπαρτσελόνα: Στα υπόψιν ο Ενγκολό Καντέ για αντί Μπουσκέτς! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι.
Στη Μπαρτσελόνα εκπονούν ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους για το επόμενο καλοκαίρι και στο ερώτημα για το ποιες θέσεις χρειάζονται ενίσχυση έχουν κυκλώσει εκείνη του αμυντικού χαφ.

Με την καριέρα του Σέρχιο Μπουσκέτς άλλωστε να πνέει τα λοίσθια, στην Καταλονία γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να κινηθούν άμεσα για την εύρεση του διαδόχου του και σύμφωνα με το «Relevo» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ.

Ο Γάλλος μέσος μένει ελεύθερος από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός που τον καθιστά ιδανική επιλογή στα μάτια των Μπλαουγκράνα. Η εμπειρία του σε συνδυασμό με το αγωνιστικό του προφίλ δεδομένα του προσφέρουν έξτρα πόντους, αν και την ίδια ώρα έχουν εκφραστεί προβληματισμοί για το πρόσφατο ιστορικό τραυματισμών του.

Σύμφωνα πάντως πάντως με το εν λόγω ρεπορτάζ, το γεγονός πως σε λίγους μήνες πιθανότατα να κυκλοφορεί στην αγορά των ελευθέρων τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα ελκυστικό στη Μπαρτσελόνα, η οποία παράλληλα έχει το βλέμμα της στραμμένο και στον νεαρό χαφ της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέντι.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide