Μπαρτσελόνα: Ενημέρωσε Ντε Γιονγκ ότι το συμβόλαιο του είναι παράνομο! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με την παραμονή ή όχι του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα με τη διοίκηση του συλλόγου να ενημερώνει τον παίκτη ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει είναι παράνομο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, η διοίκηση των Καταλανών έχει ενημερώσει την πλευρά του Ολλανδού μέσου ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην προ ανανέωσης συμφωνία του με τον σύλλογο, μειώνοντας τις ετήσιες απολαβές του, καθώς το τελευταίο συμβόλαιο θεωρείται παράνομο!

Όπως σημειώνεται, η διοίκηση εξέτασε λεπτομερώς τους όρους του συμβολαίου του Ντε Γιονγκ και κατέληξε ότι σε αρκετά σημεία είναι αντίθετο με κανονισμούς της FIFA, επομένως είναι παράνομο! 

Όπως μεταφέρθηκε στον παίκτη, στις 15 Ιουλίου, ενδεχομένως να υπάρξουν και νομικές κυρώσεις κατά κάποιων όρων του συμβολαίου και επομένως η μοναδική επιλογή που έχει ο Ολλανδός είναι να αποδεχθεί τώρα την επιστροφή στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν από την ανανέωση, κάτι που φυσικά αφορά τις οικονομικές απολαβές του, που είναι αυξημένες. 

Σημειώνεται πως η υπογραφή αυτού του συμβολαίου είχε γίνει το 2021 επί προεδρίας του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, εναντίον του οποίου δεν αποκλείεται να στραφεί η τωρινή διοίκηση και για την υπόθεση του Ντε Γιονγκ. 

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide