Μπάγερν και Ατλέτικο στο παιχνίδι για απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Όσο οι μέρες περνούν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο επιβεβαιώνονται οι φήμες περί αποχώρησης του, ωστόσο ακόμη δεν βρέθηκε η ομάδα που θα ικανοποιήσει τα αιτήματα του Πορτογάλου αλλά και των “Διαβόλων” για να τον παραχωρήσουν.

Τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του CR7 όλο και πληθαίνουν. Χθες, Πέμπτη, πορτογαλικά Μέσα αποκάλυψαν αστρονομική πρόταση ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο έμπειρος άσος αρνήθηκε τη συγκεκριμένη απίστευτη προσφορά. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η Τσέλσι και ο Τόμας Τούχελ τού έριξαν… πόρτα.

Η προσπάθεια να αγωνιστεί και τη σεζόν 2022-23 στο Champions League ο Ρονάλντο όμως δε σταματά εδώ. Ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, κάνει ό,τι μπορεί για να του προσφέρει την καλύτερη δυνατή μεταγραφή και σύμφωνα με το ESPN δύο ομάδες έχουν μπει στο κόλπο της απόκτησης του πορτογάλου σταρ. Ο λόγος για τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια, όσον αφορά μια πιθανή μετακίνηση στους Ροχιμπλάνκος, υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει πέντε (!) επιθετικούς στο ρόστερ της (Γκριεζμάν, Ζοάο Φέλιξ, Κούνια, Κορέα και Μοράτα), έχει βάλει ως προτεραιότητά της την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Η Μπάγερν, από την άλλη πλευρά, από τη στιγμή που χάνει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος οδεύει προς την Μπαρτσελόνα, πιθανώς δε θα έλεγε «όχι» στην προοπτική αγοράς του Κριστιάνο.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide