Μπάγερν: Έψαχναν να απολύσουν τον Νάγκελσμαν και αυτός δεν απαντούσε γιατί έκανε σκι! (pic)

Νάγκελσμαν σκι
[bsa_pro_ad_space id=3]

Απίστευτες λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο Μπάγερν Μονάχου και Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εμφανίζονται σταδιακά στο φώς της δημοσιότητας. Οι αν μη τι άλλο προβληματικές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν γνωστές αλλά οι τελευταίες αποκαλύψεις δείχνουν το αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς , τόσο εκείνος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ομάδας καλούσαν επανειλημμένα τον Γερμανό τεχνικό, χωρίς ωστόσο εκείνος να σηκώνει τα τηλέφωνα.

Όπως υποστήριξε ο Βόσνιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Γερμανίας, ο Νάγκελσμαν απάντησε ύστερα από ώρες, που ο σύλλογος προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του και μάλιστα αποκαλύπτει πως ήταν μία κλήση του, Όλιβερ Καν αργά το βράδυ της Τετάρτης (23/03) εκείνη στην οποία ανταποκρίθηκε.

Στην Μπάγερν Μονάχου καταλογίζουν στον 35χρονο Γερμανό, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καθώς όπως τονίζουν ο λόγος για τον οποίο δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ήταν το γεγονός πως έκανε σκι στις αυστριακές Άλπεις.

Από την άλλη άμεση ήταν η αντίδραση του γραφείου μάνατζερ που εκπροσωπεί τον πρώην τεχνικό της Λειψίας , το οποίο ξεκαθαρίζει πως όχι μόνο τα λεγόμενα της ομάδας του Μονάχου δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, αλλά μάλιστα στο ίδιο χρονικό διάστημα κατόπιν συζητήσεων με στελέχη των Βαυαρών, είχαν διαψεύσει τα σενάρια περί απόλυσης του πελάτη τους.

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του νεαρού προπονητή συνδέεται με ρεπορτάζ από την Αγγλία, με την έντονη φημολογία, η οποία τον παρουσιάζει μία ανάσα από τον πάγκο της Τσέλσι συνεχώς να φουντώνει.

sport-fm.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide