Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα δέχεται την μείωση και ανανεώνει με την ομάδα! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ετοιμάζουν πρόταση ανανέωσης, στον Νταβίντ Ντε Χέα, με μειωμένες, όμως, απολαβές.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί φέτος σε όλα τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται πως έχει καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί πέρυσι εναντίον του.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ γνωρίζει πως ο Ισπανός είναι καταπλητικός κάτω από τα δοκάρια, όπως στο παιχνίδι με τα πόδια δεν έχει αντίστοιχες ικανότητες κι αυτό προκαλεί πρόβλημα στο πως κουμπώνει στο σύστημά του, αφού για τον Ολλανδό τεχνικό είναι σημαντικό ο τερματοφύλακάς του να συμμετέχει στο παιχνίδι του. Ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια ο Ντε Χέα έχει κάνει βήματα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Τεν Χαγκ δοκιμάζοντας μακρινές πάσες και συμμετέχοντας όλο και περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας.

Κάπως έτσι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί την παραμονή του Ντε Χέα στην ομάδα, όμως όχι με τα χρήματα που αμείβεται τώρα τα οποία αγγίζουν τα 22,5 εκατ. ευρώ ετησίως, αφού θεωρεί πως ένα τέτοιο συμβόλαιο θα έπρεπε να το έχει μόνος ένας τερματοφύλακας που ταιριάζει απόλυτα στις τακτικές του απαιτήσεις κι αυτό δεν συμβαίνει με τον Ισπανό.

Ακόμη, πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός πως ο Ντιν Χέντερσον αναμένεται το καλοκαίρι να επιστρέψει από την Νότιγχαμ Φόρεστ μόνο αν πρόκειται να γίνει το Νο.1. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιχειρήσει να αποχωρήσει και πάλι είτε ως δανεικός είτε με πώληση. Ο Ντουμπράβκα θα επιστρέψει στην Νιουκάστλ ενώ ο Χίτον μένει χωρίς συμβόλαιο το καλοκαίρι που έρχεται, αν δεν ενεργοποιηθεί η οψιόν του. Κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ, αν δεν πειστεί πως ο Χέντερσον μπορεί να γίνει Νο.1, ίσως καταλήξει έχοντας μόνο τον Ισπανό κίπερ το καλοκαίρι.

Από την άλλη ο Ντε Χέα, που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν ενώ υπάρχει και μία οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, είχε πει το καλοκαίρι πως θέλει να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι ας χρειαστεί να μειώσει σημαντικά τα χρήματα που θα λαμβάνει ετησίως.

Φέτος, ο Ισπανός κίπερ μετράει ήδη 15 συμμετοχές έχοντας κρατήσει έξι φορές ανέπαφη την εστία του.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide