Λιονέλ Μέσι: “Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ” (video)

Μέσι Μαραντόνα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Συνέντευξη στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο urbana play παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Pulga λίγο καιρό μετά την ιστορική κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναφέρθηκε σε αυτά που έζησε στο Κατάρ μέχρι και την απόλυτη επιτυχία.

Μία ατάκα από αυτές που ξεχώρισαν ήταν η ευχή του, ώστε ο Ντιέγκο Μαραντόνα να ήταν ζωντανός και να ήταν εκείνος που θα του έδινε την κούπα του Μουντιάλ.

“Θα ήθελα να ζει ο Μαραντόνα, να μου έδινε το τρόπαιο του Μουντιάλ. Αυτή η φωτογραφία θα ήταν πολύ καλή. Νομίζω πως ο Ντιέγκο και άλλοι άνθρωποι που με αγαπούν από ψηλά μου έδιναν δύναμη” δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Μέσι έλαβε τόνους αγάπης μετά τη νίκη επί της Γαλλίας στον τελικό, κάτι που οδήγησε στο μπλοκάρισμα λογαριασμών του στα social media: “Το WhatsApp μου εξερράγη. Ξεκίνησα να απαντάω στην οικογένειά μου, αλλά απαντούσα μέρες σε μηνύματα. Είχα εκατομμύρια μηνύματα στο Instagram, μπλόκαρε ο λογαριασμός. Δεν έψαχνα έχω την φωτογραφία με τα περισσότερα likes, απλά ο κόσμος ήθελε να με δει με τη φωτογραφία”.

Επιπλέον ανέφερε τι θα έλεγε στον 16χρονο εαυτό του: “Εάν μπορούσα, θα έλεγα στον 16χρονο εαυτό μου ότι κάτι συγκλονιστικό τον περιμένει. Πως θα έχει ένα όμορφο μονοπάτι, με σκληρές στιγμές τις οποίες πρέπει να ξεπεράσει. Ποτέ να μην παρατάει τα όνειρά οτυ γιατί στο τέλος θα έχει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή”.

Ο Μέσι μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Θεό στον οποίο και προσευχήθηκε πριν από το πέναλτι του Μοντιέλ: “Ζητούσα από τον Θεό, ο οποίος ήταν μαζί μου σε όλη μου την καριέρα να το τελειώσει, ώστε να μην υποφέρουμε άλλο. Ο Θεός μου το φυλούσε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή. Τον ευχαριστώ κάθε μέρα, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα”.

Ακόμη αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ολλανδία, τους πανηγυρισμούς μπροστά στον πάγκο των οράνιε και το περιστατικό με τον Βέχορστ: “Μου βγήκε φυσικά. Οι συμπαίκτες μού είπαν τι είπε ο Φαν Χάαλ πριν από τον αγώνα. Δεν μου αρέσει να αφήνω αυτή την εικόνα, αλλά βγήκε από την νευρικότητα του αγώνα”.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide