Λαπόρτα: “Η Μπάγερν δεν δίνει απάντηση για Λεβαντόφσκι, δεν βιαζόμαστε να πουλήσουμε Ντε Γιονγκ” (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Στην Μπαρτσελόνα ο προγραμματισμός τρέχει με τον σύλλογο να προσπαθεί να πουλήσει ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να κάνει τις αγορές που επιθυμεί αλλά και να είναι εντάξει με τους νέους κανονισμούς μισθολογίου της Λα Λίγκα. Για τα “καυτά” ζητήματα της ομαδάς έδωσε απαντήσεις ο πρόεδρος του συλλόγου Χουάν Λαπόρτα.

Μέσα στα τρέχον θέματα της ομάδας είναι η απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν αλλά και η πώληση του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Γιουνάιτεντ. Και τα δύο “μέτωπα” παραμένουν ανοιχτά. Από την μια η Μπάγερν δεν λέει το “ναι” στο να μετακινηθεί ο Πολωνός στο Καμπ Νου ενώ ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τους Μπλαουγκράνα.

Από την άλλη η ομάδα της Βαρκελώνης αποδέχτηκε την τελευταία πρόταση των “Κόκκινων Διαβόλων” για Ντε Γιονγκ αλλά ο ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής είναι αρνητικός στο να αποχωρήσει από το Καμπ Νου.

Και για τα δύο θέματα μίλησε ο ισχυρός άντρας της Μπαρτσελόνα Χουάν Λαπόρτα αναφέροντας χαρακτηρίστηκα:

Για την υπόθεση Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: “Δεν έχουμε καμιά απάντηση από την Μπάγερν μετά την τελευταία προσφορά για τον Λεβαντόφσκι, δεν μπορώ να αναφέρω κάτι άλλο, συγνώμη”

Για το ζήτημα του Ντε Γιονγκ: “Δεν ισχύει ότι βιαζόμαστε να πουλήσουμε τον Ντε Γιονγκ”

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide