Λίβερπουλ: Συμφωνία με εταιρεία από το Κατάρ για πώληση της! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Ντέιβιντ Ορνστάιν το απόγευμα της Δευτέρας 7/9 γνωστοποίησε την είδηση ότι η Λίβερπουλ είχε τεθεί προς πώληση από την FSG.

Η Λίβερπουλ λειτουργεί εδώ και καιρό με μια πολιτική πώλησης για αγορά που έχει εμποδίσει τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του συλλόγου στο γήπεδο.

Ενώ οι περισσότεροι οπαδοί θα συμφωνούσαν ότι η FSG έθεσε τα θεμέλια για να είναι επιτυχημένη η ίδια η ομάδα στο μέλλον, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η FSG δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τους ελίτ συλλόγους της Ευρώπης, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι.

Μαζί με τους προαναφερθέντες συλλόγους, η Νιούκαστλ (που βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα της Premier League) έχει επωφεληθεί από νέους ιδιοκτήτες και μια τεράστια οικονομική ώθηση στη μεταγραφική αγορά.

Με τους οπαδούς λοιπόν να ζητούν περαιτέρω ενισχύσεις στη μεταγραφική αγορά, έχει αναφερθεί ότι η FSG συμφώνησε να πουλήσει τον σύλλογο. Μάλιστα ο αναλυτής του Kuwait Sport TV Adel Al-Mishry ανέφερε ότι μια συμφωνία μεταξύ της FSG και μιας άγνωστης εταιρείας με έδρα το Κατάρ έχει «ολοκληρωθεί».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide