Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέο άκυρο στον ατζέντη του αυτή την φορά από την Ντόρτμουντ! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να καταφέρει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή του η επιθυμία έχει ξεκινήσει ένα σήριαλ το οποίο πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και κανείς δεν ξέρει πότε και πως θα τελειώσει.

Τα «άκυρα» διαδέχονται το ένα το άλλο, η Γιουνάιτεντ φαίνεται κουρασμένη από τα καμώματα του και δημοσιεύματα αναφέρουν πως δείχνει «ανοιχτή» σε ενδεχόμενη αποχώρηση του αν δεν αλλάξει τη συμπεριφορά του.

Τελευταίο (μέχρι στιγμής) επεισόδιο ήταν αυτό στο οποίο ενεπλάκη και η Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου πρότεινε τον πελάτη του ο Ζόρζε Μέντες και κυκλοφορούσε στον τύπο πως υπάρχουν επαφές των δύο πλευρών.

Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τους «Βεστφαλούς» να μην ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς δεν δελεάζονται από το πρότζεκτ ενός 37χρονου με τόσο μεγάλο κασέ ακόμα και αν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Πορτογάλος ο οποίος κατά κοινή ομολογία και βάσει τίτλων ανήκει στην ελιτ των κορυφαίων.

Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η τελική λύση έτσι ώστε να είναι ευχαριστημένος ο Πορτογάλος αστέρας, αν και οι επιλογές λιγοστεύουν και οι μόνες ομάδες που είναι… μετέωρες  χωρίς ωστόσο να υπάρχουν επαφές, είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide