Κριστιάνο Ρονάλντο: Έπιασε παιδί από τις δυνάμεις ασφαλείας και το ανέβασε μαζί του στο πούλμαν! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Σε αντίθεση με το περιστατικό στο γήπεδο όπου ο Ρονάλντο αρνήθηκε σε θαυμάστρια του να βγάλουν μαζί σέλφι, ο Πορτογάλος έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του αφού έπιασε παιδί από τις δυνάμεις ασφαλείας και το ανέβασε στο πούλμαν μαζί του!

Έχει ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα, καθώς πριν από μερικούς μήνες έριξε και έσπασε το κινητό ενός παιδιού με αυτισμό μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σαφώς σε πιο ευχάριστη διάθεση πριν από την αναμέτρηση με τη Σέριφ.

Συγκεκριμένα, έξω από το ξενοδοχείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου για να δει από κοντά τους σούπερ-σταρ της ομάδας και φυσικά ο Πορτογάλος ήταν αντικείμενο λατρείας και ειδικότερα για τους μικρούς φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Ένας εξ αυτών «συνελήφθη» αρχικά από τις δυνάμεις ασφαλείας και μάλιστα ο άνδρας που τον έπιασε, έδειξε και υπέρμετρο ζήλο στο καθήκον του, καθώς αρχικά τράβηξε τη φανέλα του προσπαθώντας να τον κρατήσει μακριά από τους παίκτες.

Ωστόσο, ο πιτσιρικάς φάνηκε πολύ ευέλικτος και ξέφυγε πέφτοντας πάνω στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανταπέδωσε την αγκαλιά, έβγαλε φωτογραφία μαζί του και μετά τον πήρε από το χέρι του για να τον βάλει για λίγο στο πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide