Η “Equipe” πετσόκοψε του παίχτες της Παρί κόντρα σε Μπάγερν, βαθμολόγησε με “3” Μέσι και Μπαπέ! (Pic)

equipe Παρί
[bsa_pro_ad_space id=3]

Σκληρή κριτική στους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν από την κορυφαία εφημερίδα της Γαλλίας Equipe μετά τον νέο πρόωρο αποκλεισμό από τα νοκ-άουτ του Champions League.

Σκληρή κριτική ασκείται τις τελευταίες ώρες μέσω των social media αλλά και διάφορων δημοσιογράφων στους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον νέο πρόωρο αποκλεισμό από τα νοκ-άουτ του Champions League.

Οι Παριζιάνοι απέτυχαν για ακόμη μια χρονιά να κάνουν μια καλή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα φώτα, όπως είναι λογικό, πέφτουν πάνω στον Κιλιάν Εμπαπέ, τον Λιονέλ Μέσι αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Δεν θα μπορούσε να μην περάσει από… πριονοκορδέλα την Παρί Σεν Ζερμέν και η «Equipe», η οποία διαρκώς είναι αυστηρή στην κριτική της και στη βαθμολογία των ποδοσφαιριστών.

Μετά τη δεύτερη ήττα, λοιπόν, στους «16» από την Μπάγερν στο Μόναχο και τον αποκλεισμό, η κορυφαία γαλλική εφημερίδα βαθμολογεί με «2» τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος που πρόσφερε το 1-0 στους Βαυαρούς και αποτελεί την μικρότερη βαθμολογία. Ακολουθούν οι δύο σούπερ σταρ των Παριζιάνων αλλά και… άφαντοι στο χθεσινό ματς, ο Λιονέλ Μέσι με τον Κιλιάν Εμπαπέ που βαθμολογούνται με «3» και ακολουθούν με «4» οι Χακίμι, Βιτίνια. Ο Φαμπιάν Ρουίθ παίρνει «5», οι Ντοναρούμα, Ντανίλο, Ράμος, Μπιτσιαμπού «6» και ο Νούνο Μέντες «7».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide