Η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε τους παίχτες της Παρί στον ψυχολόγο! (Pic)

Η Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται να προσλάβει ψυχολόγο να παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές της, λόγω των τραυμάτων που προκάλεσε ο αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πακτωλός χρημάτων που ξοδεύει κάθε χρόνο για μεταγραφές η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει σταθεί ως τώρα ικανός να της φέρει το τρόπαιο του Champions League. Ακόμα και αν η ομάδα της Γαλλίας διαθέτει ίσως τον κατά πολλούς, κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Λιονέλ Μέσι, μαζί με τους Νεϊμάρ και Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο άδοξος αποκλεισμός από τη Ρεάλ στους «16» της διοργάνωσης προκάλεσε τέτοια τραύματα στους Παριζιάνουν που ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσληψης ψυχολόγου πλήρους απασχόλησης. Την αποκάλυψε έκανε ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος, Αντριέν Γκρενιέ, αναφέροντας πως η δουλειά που θα κάνει ο επιστήμονας-εφόσον προσληφθεί-θα αφορά και σε διάφορες δραστηριότητες προκειμένου να τονώνεται το ομαδικό πνεύμα και η ψυχολογία του συνόλου.

Υπενθυμίζεται πως ο αποκλεισμός της Παρί από τη Ρεάλ αρκούσε για να χαρακτηριστεί η σεζόν αποτυχημένη, παρά την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γαλλία. Μάλιστα οι παίκτες της ομάδας είχαν αποδοκιμαστεί έντονα στα πρώτα παιχνίδια που ακολούθησαν το κάζο, με μοναδικό που την είχε γλιτώσει από την οργή του κόσμου να είναι ο Εμπαπέ. Όλα αυτά ασφαλώς και είχαν ψυχολογικό αντίκτυπο στους παίκτες, ενώ ακολούθησαν και αλλαγές στην ομάδα, με την απομάκρυνση των Ποτσετίνο και Λεονάρντο από τις θέσεις προπονητή και αθλητικού διευθυντή.

Recent Posts

Follow Us

SOCIAL