Η Μις Κροατία, Ιβάνα χορεύει τον χορό των “περιστεριών” και “τρολάρει” τον Ριτσάρλισον! (video)

Από τη πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Κατάρ το γνωστό μοντέλο έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο έντονου σχολιασμού από τους απανταχού φιλάθλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ιβάνα Κνουλ αποτελεί πιστή ακόλουθο της Εθνικής Κροατίας. 

meridian in text

Κάθε δημόσια της εμφάνιση διχάζει και κάνει τις αρχές του Κατάρ να τρέχουν και να μη φτάνουν. Προκείμενου να διατηρηθούν οι αυστηροί κανόνες που διέπουν την χώρα, οι αστυνομικοί μόλις αντιληφθούν την παρουσία της στο χώρο, αμέσως την απομακρύνουν.

Η επικράτηση της Κροατίας απέναντι στο φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου, Εθνική Βραζιλία, έχει φέρει τα πάνω κάτω στην διοργάνωση. Από τη μια έχουμε τους Βραζιλιάνους να κλαίνε για τον αποκλεισμό της χώρας τους και από την άλλη έχουμε τους Κροάτες να εκστασιάζονται με την back to back εμφάνιση της χώρας τους σε ημιτελική φάση διοργάνωσης.

Πολλοί ήταν αυτοί που πίκαραν τους Βραζιλιάνους για μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια. Μια από αυτούς ήταν και το γνωστό μοντέλο. Σε ανάρτηση που έκανε λίγα λεπτά μετά την επεισοδιακή νίκη της Κροατίας, το μοντέλο φαίνεται να «τρολάρει» το πανηγυρισμό του Ριτσάρλισον, μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Νότιο Κορέα.