Η Κλάρα Κία απάτησε τον Πικέ με τον Γκουαρδιόλα! (pic)

Κλάρα Πικέ Γκουαρδιόλα
[bsa_pro_ad_space id=3]

«Φωτιές» ανάβει ρεπορτάζ στην Ισπανία καθώς υποστηρίζει ότι η σύντροφος του Ζεράρ Πικέ τον απάτησε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα!!!

Θα ξεχάσουμε το σίριαλ του χωρισμού του πρώην αμυντικού με τη Σακίρα; Ναι, αν έχουν βάση τα νέα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην Ισπανία και κάνουν λόγο για σχέση της Κλάρα Κία, δηλαδή της συντρόφου του Πικέ, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι!

Υπάρχουν φήμες, λοιπόν, πως η νεαρή γυναίκα έχει (ή είχε) κρυφό δεσμό με τον Γκουαρδιόλα, πρώην προπονητή του Πικέ στην Μπαρτσελόνα.

Πως γνωρίζονται Κλάρα Κία και Γκουαρδιόλα; Η κοπέλα ήταν συμμαθήτρια με τα παιδιά του Ισπανού τεχνικού! Ίσως αυτή η γνωριμία να… πυροδότησε και τις φήμες.

Και, επίσης, υπάρχουν και άλλα ρεπορτάζ που λένε πως και ο Πικέ απάτησε την τωρινή σύντροφό του με μια νεαρή δικηγόρο! Ο χαμός, δηλαδή!

Στο instagram, βέβαια, το ζευγάρι (Πικέ και Κλάρα Κία) δεν δείχνουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους, οπότε πιθανότατα οι φήμες δεν έχουν κάποια βάση και ο καπνός δεν προέρχεται από φωτιά! Μάλλον, δηλαδή…

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide