Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στο Παρίσι και φωτογραφήθηκε κάτω από τον Πύργο του Άιφελ χωρίς εσσώρουχο! (Pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Γουάντα Νάρα, η δημοφιλής ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας δεν σταματά να εκπλήσσει τους περισσότερους από 15 εκατομμύρια followers της στο Instagram, απλά αυτή την φορά το κάνει με την επιστροφή της μετά απο αρκετούς μήνες στο Παρίσι.

Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στην ευρωπαϊκή ήπειρο, όπου από τότε που έφτασε αλλάζει τοποθεσία πολύ εύκολα. Μετά από λίγες μέρες στην Τουρκία, η Γουάντα έκανε ταξίδι αστραπή στην Αγγλία και τώρα σειρά έχει η γαλλική πρωτεύουσα.

Έτσι απο την πόλη του φωτός η Γουάντα Νάρα εξέπληξε τους followers της με μια διαφορετική φωτογραφία της, όπου με φόντο τον Πύργο του Άιφελ μας έδειξε ότι ξεκάθαρα ότι δεν φοράει εσώρουχο κάτω απο την δερμάτινη καμπαρντίνα της.

Wanda Nara

Επειδή όμως η Γουάντα Νάρα δεν μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα, η εντυπωσιακή επιχειρηματίας στην συνέχεια πόζαρε μπροστά σε έναν καθρέφτη και αναστάτωσε τους πάντες στο ρυθμό του DJ Roman και του remix του τραγουδιού “Bombona”, που τραγούδησε ο Tiago PZK κατά τη διάρκεια των Bzrp Music Sessions #48 .

Η Γουάντα Νάρα πόζαρε με ένα μαύρο κορμάκι που είχε λεπτομέρειες με σχέδια κυρίως σε ασημί έχοντας πιάσει κότσο τα μαλλιά της και με μακιγιάζ που αναδείκνυε τα μάτια της.

Φυσικά όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό, όταν την είδαν να τουρλώνει τα ζουμερά προσόντα της μπροστά στον καθρέφτη και όπως θα δείτε και εσείς το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide