Η άβολη συζήτηση μεταξύ Ρονάλντο για Μέσι: “Πόσο όμορφος είσαι! Συγχαρητήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο” (video)

Ρονάλντο Μέσι συζήτηση
[bsa_pro_ad_space id=3]

Δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους που έχει αναδείξει ο βασιλιάς του αθλητισμού συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στο γκαλά για την απονομή του βραβείου της FIFA «The Best», όπου ο Λιονέλ Μέσι στέφθηκε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για άλλη μια χρονιά, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο Δεκέμβριο με την Αργετνινή.

Μετά την τελετή απονομής, τόσο ο Ρονάλντο Ναζάριο όσο και ο Λιονέλ Μέσι εθεάθησαν να ανταλλάσσουν μερικές κουβέντες. Για την ακρίβεια, μίλησαν για σχεδόν ένα λεπτό και σε αυτό, ο Βραζιλιάνος σταρ «έβγαλε το καπέλο» στον Αργεντινό.

Στη συνομιλία, που δημοσιεύτηκε στο TikTok από τον λογαριασμό Ronaldotvoficial, φαίνεται ο θαυμασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Ο Μέσι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντονέλα, έστριψε σε μια από τις γωνίες του θεάτρου και βρήκε τον Ρονάλντο, με τον οποίο αγκαλιάστηκαν θερμά. «Πόσο όμορφος είσαι! Συγχαρητήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είδα ήδη πόσο καλά περνάς. Χάρηκα πολύ για σένα», του είπε χαμογελώντας ο Βραζιλιάνος.

Ο Μέσι νιώθοντας κάπως άβολα από τις εκδηλώσεις αγάπης του Βραζιλιάνου, υποβάθμισε το θέμα υπενθυμίζοντάς του ότι τον είδε να σχολιάζει τον αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο το περασμένο Σάββατο. «Σε είδα, ήταν χθες, δεν ήταν χθες; Να μιλάς εκεί…», εξομολογήθηκε ο Αργεντινός, στον οποίο ο Ρονάλντο απάντησε αστειευόμενος για την αμφιλεγόμενη φάση του αγώνα που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Κορέα: «Ναι, ο Τσόλο λέει ότι δεν ήταν αποβολή…».

Τέλος, έκλεισαν ραντεβού για μετά το γκαλά «να πιουν ένα ποτό» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. «Έχω ήδη πει στον Πέπε (Κόστα) ότι θα είμαι εδώ (σ.σ. Παρίσι) όλη την εβδομάδα, ώστε να συναντηθούμε και να πιούμε ένα ποτό».

Με αυτά τα λόγια, αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον.

@ronaldotvoficial BORA TOMAR UM CAFÉ, MESSI? ☕️😅 Se liga no encontro do Ronaldo e Messi durante o #FIFATheBest ♬ som original – RonaldoTV

Πηγή: gazzetta.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide