Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, Σακίρα και Πικέ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να τραβήξουν η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών.

Με μια επίσημη ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης το διάσημο ζευγάρι γνωστοποίησε κι επίσημα την κρίση στον γάμο του και την απόφασή τους να συνεχίσουν χωριστά τις ζωές τους, παραμένοντας ωστόσο σαν γονείς δίπλα στα δυο τους παιδιά.

Στην ανακοίνωσή τους ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρουν: “Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας”.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού της διοργάνωσης “Waka Waka”, ενώ απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα έσκασαν σαν βόμβα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού μετά την απιστία του άσσου της Μπαρτσελόνα στην Κολομβιανή σταρ. Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και τελικά το ζευγάρι και επίσημα δεν είναι πια μαζί.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide