Επίσημο: Ο Ζιντάν έριξε άκυρο στην Παρί και πλέον τα βλέμματα σε Γκαλτιέ!(pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Πλέον είναι οριστικό και αμετάκλητο. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι δύο πλευρές φέρονται να ήταν κοντά σε συμφωνία, αλλά τελικά ο Γάλλος αρνήθηκε ευγενικά την προοπτική να προπονήσει την Παρί. Και αυτό διότι προτιμά να περιμένει τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

Ο Ντεσάμπ δεν πρόκειται να ανανεώσει, άρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανοίξει η θέση για τον «Ζιζού» στους«τρικολόρ».

Η Παρί πλέον ψάχνει για άλλον προπονητή, μετά και το διαφαινόμενο «διαζύγιο» με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Μετά την άρνηση του Ζινεντίν Ζιντάν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας και κυρίως ο νέος αθλητικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος, έχει στοχεύσει πλέον στον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Με τα γαλλικά ΜΜΕ να επισημαίνουν πλέον πως είναι θέμα ημερών να πάρει τα ηνία των Παριζιάνων, ο σημερινός προπονητής της Νις, ο οποίος δηλώνει έτοιμος για να κάνει το βήμα προς την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Ο 55χρονος Γκαλτιέ, πρωταθλητής το 2021 με τη Λιλ, είχε συνεργαστεί επί τρία χρόνια με τον Κάμπος στους «λιλουά» και φαντάζει πια το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο της Παρί, αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide