Ελ Κελαϊφί: “Δύσκολο να αποκτήσουμε τον Ρονάλντο με την επίθεση που έχουμε, ενδιαφερόμαστε για Μπέλιγχαμ!” (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Ελ Κελαϊφί σε συνέντευξη του στο «ESPN».

O πάμπλουτος επιχειρηματίας από το Κατάρ, αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να καταστεί εφικτό καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι πλήρεις στην επιθετική γραμμή, με τον Νεϊμάρ, τον Κιλιάν Εμπαπέ και το Λιονέλ Μέσι.

Επιπροσθέτως, ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί, δεν παρέλειψε να μιλήσει τόσο για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όσο και για το ταλέντο του Τζουντ Μπέλιγχαμ που διαπρέπει με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με τους τρεις παίκτες που έχουμε, είναι πολύ δύσκολο, αλλά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Είναι φανταστικός και συνεχίζει να είναι ένας απίστευτος παίκτης».

Για τον Μπέλιγχαμ: «Τι παίκτης! Ειλικρινά, η Αγγλία είναι τυχερή που τον έχει, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο τουρνουά . Όλοι oι σύλλογοι θέλουν να τον υπογράψουν και δεν πρόκειται να το κρύψω ότι τον θέλουμε και εμείς».

Για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Κατάρ: «Πρέπει να πούμε δυνατά ότι είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας . Μπορείτε να δείτε τη διοργάνωση, τις υποδομές, τα γήπεδα. Το Κατάρ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη διοργάνωση».

sport-fm.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide