Δέχεται περικοπές ο Ρόις και ανανεώνει με την Ντόρτμουντ! (pic)

Ρόις συμβόλαιο
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Μάρκο Ρόις είναι ένας από τους… τελευταίους του είδους του στο ποδόσφαιρο και είναι έτοιμος να επεκτείνει την συνεργασία του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με σημαντική μείωση αποδοχών!

Ο Γερμανός παίκτης λατρεύει την Ντόρτμουντ, είχε όνειρο να αγωνιστεί με την φανέλα της και από την στιγμή που το κατάφερε δεν τον ενδιέφερε ποτέ να κυνηγήσει κάποια πρόκληση στην καριέρα του.

Ο ίδιος είναι ευτυχισμένος στην ομάδα της καρδιάς του, απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον αρχηγό της Μπορούσια, απορρίπτοντας πολλές φορές προτάσεις με σαφώς περισσότερα χρήματα από ομάδες του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Bild», ο Ρόις είναι και πάλι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται έως το καλοκαίρι του 2024, μειώνοντας μάλιστα τις αποδοχές του από 12 εκ. ευρώ τον χρόνο σε 7 εκ.!

Παράλληλα, οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει να σκέφτονται και την… επόμενη μέρα, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αφού όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει κάποιο πόστο και θα συνεχίσει να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide