Δάκρυσε 60χρονος οπαδός της Νιούκαστλ: “Ό,τι και αν γίνει εμείς θα συνεχίσουμε!” (video)

νιούκαστλ οπαδός
[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Νιούκαστλ τα έδωσε όλα, αλλά, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στον τελικό του League Cup με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με σκορ 2-0 και έτσι σήκωσαν την πρώτη τους κούπα, μετά από έξι χρόνια.

Ωστόσο, οι «καρακάξες» παραμένουν χωρίς τρόπαιο, μετά από 68 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά που η ομάδα του Βορρά κατάφερε να σηκώσει μία κούπα ήταν το μακρινό 1955. Όταν κατέκτησε το Κύπελλο! Από τότε έχει χάσει μερικούς τελικούς με τον πρόσφατο να είναι ένας του 1999!

Οι φίλοι της Νιούκαστλ πέρα από χαρά είχαν και αγωνία πριν την αναμέτρηση του «Γουέμπλεϊ», κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις ενός φανατικού οπαδού του συλλόγου, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντική ήταν η συμμετοχή της ομάδας του σε αυτόν τον τελικό και έδειξε να τον νοιάζει περισσότερο το ταξίδι, παρά ο προορισμός:

«Είμαι αγχωμένος. Πραγματικά, πολύ αγχωμένος! Είμαι συγκινημένος, γιατί μετά από τόσο καιρό η Νιούκαστλ είναι και πάλι σε έναν τελικό. Παρακολουθώ και ακολουθώ αυτή την ομάδα εδώ και 60 χρόνια! Είναι στο αίμα μου. Αλήθεια σας λέω!

Ό,τι και αν γίνει στον τελικό δεν θα μας ενοχλήσει. Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ πέρα! Είναι η αρχή ενός πανέμορφου ταξιδιού το σημερινό ματς. Ό,τι και αν γίνει εμείς θα συνεχίσουμε!», τα λόγια του.

sportsking.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide