Γονείς στη Νάπολη βάφτισαν το νεογέννητο μωρό του Κβαρατσχέλια! (pic)

Κβαρατσχέλια μωρό
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ένα νεογέννητο μωρό από τη Νάπολη, έγινε το πρώτο στην πόλη που πήρε το όνομα του Κβίτσα Κβαρατσχέλια

Η Νάπολι καλπάζει εδώ και πολύ καιρό προς τον τίτλο στην Ιταλία, μη έχοντας ανταγωνισμό, και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η Serie A και να στεφθεί πρωταθλήτρια μετρά από 30 ολόκληρα χρόνια και την εποχή του αείμνηστου Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ένας από τους βασικούς λόγους για αυτήν την επιτυχία και την ονειρεμένη σεζόν, είναι ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει φανταστικές εμφανίσεις φέτος και οδηγεί τους παρτενοπέι στη δόξα.

Με τη φανέλα της Νάπολι τη φετινή σεζόν μετράει 14 γκολ και 16 ασίστ σε 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως είναι λογικό για όλους του οπαδούς της ομάδας, ο «Κβαραντόνα» όπως είναι το παρατσούκλι του είναι από τα πιο λατρευτά πρόσωπα.

Ένα ζευγάρι λοιπόν από την Νάπολι, πήγε τη λατρεία αυτή σε… άλλο επίπεδο. Σύμφωνα με την «Il Corriere dello Sport», γεννήθηκε στη Νάπολη τον περασμένο μήνα, το πρώτο μωρό που πήρε το όνομα του Κβαρατσχέλια, με τους γονείς του να το ονομάζουν, Ντάνιελ Κβίτσα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Ο πατέρας του ο οποίος γεννήθηκε το 1986, ονομάζεται Ντιέγκο Αρμάντο.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide