Γκάρι Νέβιλ: “Ο Ντε Γιονγκ πρέπει να κινηθεί νομικά ενάντια στην Μπαρτσελόνα! ” (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Σύμφωνα με τον θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου Γκάρι Νέβιλ, η Μπαρτσελόνα δρα ανήθικα ως προς τον Ολλανδό και του προτείνει να ακολουθήσει την δικαστική οδό, για να διεκδικήσει όλα όσα του χρωστάει ο σύλλογος.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αποτελεί τον Νο1 στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πρώην προπονητή του Έρικ Τεν Χάαγκ να έχει εκφράσει την επιθυμία του να τον εντάξει στην ομάδα του. Ο ίδιος όμως δεν επιθυμεί να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, ενώ στόχος του είναι να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές, με την προσθήκη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποτελεί το… κερασάκι.

Ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος είναι θεατής στο μεταγραφικό σήριαλ που έχει προκύψει, εκφράζει τη γνώμη του για τον χειρισμό των “μπλαουγκράνα” στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα προτείνει στον Ντε Γιονγκ να κινηθεί νομικά έτσι ώστε να διεκδικήσει τα χρωστούμενα, ενώ στην ίδια δήλωση αναφέρει πως ο σύλλογος κάνει μπούλινγκ στον ποδοσφαιριστή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του θρύλου του Αγγλικού ποδοσφαίρου:

«Ο Ντε Γιονγκ θα πρέπει να εξετάσει τη νομική δράση εναντίον της Μπαρτσελόνα και όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πίσω του!» έγραψε ο Νέβιλ στο Twitter. «Ένας σύλλογος που ξοδεύει περιουσίες σε νέους παίκτες, ενώ δεν πληρώνει όλα τα χρήματα σε αυτούς που έχει με συμβόλαιο είναι ανήθικο και καθίσταται παραβίαση. Το FIFPRO θα πρέπει να παρέμβει και να το σταματήσει».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide