Γιος Μαραντόνα σε Ντιμπάλα: «Έλα στην Νάπολι, Πάουλο. Εδώ θα σε αγαπήσουν σαν βασιλιά» (pic)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ, υιός του αείμνηστου «Ντιεγκίτο», κάλεσε τον 28χρονο μέσο και συμπατριώτη του, να επιλέξει την Νάπολι.

Κάλεσμα του γιου του Ντιέγκο Μαραντόνα στον Πάουλο Ντιμπάλα να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι, την ώρα που τα σενάρια γύρω από τον Αργεντινό ολοένα και πληθαίνουν.

meridian in text

Ο Ντιμπάλα έφυγε από την Γιουβέντους μετά από επτά χρόνια σημαντικής θητείας με την «γηραιά κυρία» και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, με την Ίντερ να ενδιαφέρεται, όπως και η Μόντσα.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι τώρα, πιθανότερος προορισμός του διεθνή Αργεντινού είναι το Μιλάνο και η Ιντερ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», ο Ντιέκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ, γιος του αείμνηστου «Ντιεγίτο», κάλεσε τον 28χρονο μέσο και συμπατριώτη του, να επιλέξει την Νάπολι.

«Έλα στην Νάπολι, Πάουλο. Εδώ θα σε αγαπήσουν σαν βασιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος Μαραντόνα σε ανάρτηση του στο Instagram, χωρίς, προς το παρόν, να λάβει απάντηση.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL