Βαϊνάλτνουμ: Τα βρήκε σε όλα με Ρόμα, απομένει το “ΟΚ” της Παρί! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλτνουμ, όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, με την Ρόμα να πλησιάζει στην απόκτησή του.

Μπροστά τις διαδικασίες για αποσυμφώρηση του ρόστερ έχει βάλει ο Κριστόφ Γκαλτιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θέλει να έχει στα χέρια του για την νέα αγωνιστική σεζόν, ένα δυναμικό που δεν θα ξεπερνά τους 25 παίκτες.

Αυτό σημαίνει πως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γάλλο τεχνικό, θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος δεν ικανοποίησε με την απόδοση του την περυσινή χρονιά.

Ο άλλοτε Ολλανδός μέσος της Λίβερπουλ είχε απολογισμό 3 γκολ και 3 ασίστ σε 38 αγώνες σε λιγότερο από 2.000 αγωνιστικά λεπτά. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2024, κάτι που έχει σαν συνέπεια οι ιθύνοντες του συλλόγου να εξετάζουν είτε το ενδεχόμενο πώλησης του, είτε αυτό του δανεισμού του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe», μία από τις ομάδες, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη είναι η Ρόμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ιταλικού και του γραπτού τύπου, οι τζαλορόσι έχουν ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη ενώ μένει να τα βρουν και με την Παρί για να κλειδώσει το deal: αντικείμενο διαπραγμάτευσης θα είναι το πόσο θα επιφορτιστεί η κάθε ομάδα από το ετήσιο κασέ του (9 εκατομμύρια ευρώ προβλέπει το συμβόλαιό του με την Παρί για τη σεζόν 2022-23), με τους Παριζιάνους να θέλουν να καταβάλλει η ιταλική ομάδα το 60% αυτού του ποσού και τους Ρωμαίους να μην ανεβαίνουν πάνω από το 40%.

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα “Goal” εκτιμάει πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχει συμφωνία, με τις δύο πλευρές να εξετάζουν τη λύση του δανεισμού και κατόπιν της οψιόν αγοράς από πλευράς Ρόμα, έναντι ενός ποσού που θα κυμαίνεται μεταξύ 10 και 15 εκατομμυρίων ευρώ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide