Αυτός είναι ο λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχια του μαύρα! (pic)

Ρονάλντο νύχια
[bsa_pro_ad_space id=3]

Οτιδήποτε αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καλώς ή κακώς, πουλάει πολύ εδώ και πολλά χρόνια, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια στα social media από τη στιγμή που κάποιοι πρόσεξαν σε μια ανάρτησή του ότι έχει βαμμένα νύχια στα πόδια, με τη γερμανική εφημερίδα Bild να αναλαμβάνει να εξηγήσει το γιατί.

Ο Πορτογάλος άσος της Αλ Νασρ έχει εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα social media και οποιαδήποτε ανάρτησή του… σαρώνει. Γίνεται θέμα συζήτησης, ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για κάτι τέτοιο. Ήταν δεδομένο, επομένως, ότι η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και τον δείχνει στη σάουνα θα προκαλούσε τον σχετικό ντόρο και ειδικά από τη στιγμή που κάποιοι πρόσεξαν ότι είχε βάψει μαύρα τα νύχτα των ποδιών.

Αμέσως άρχισαν διάφορες εκτιμήσεις για τον λόγο που συμβαίνει αυτό, αν και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο εμφανίστηκε με βαμμένα νύχια στα κάτω άκρα, με την εφημερίδα Bild να εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Γερμανούς, είναι αρκετοί οι αθλητές που βάφουν τα νύχια τους και ο λόγος είναι ότι έτσι αποφεύγουν μήκυτες και βακτήρια.

Είναι μία τακτική, συμπλήρωσε η Bild, που ακολουθούν συνήθως αθλητές του ΜΜΑ, αλλά μπορεί να συμβεί και σε άλλα σπορ, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση του Ρονάλντο.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide