Ατλέτικο Μαδρίτης: Τρίζει η καρέκλα του Σιμεόνε, επαφές με Λουίς Ενρίκε! (Pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο αποκλεισμός της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ευρώπη φαίνεται πως θα φέρει ανακατατάξεις…

Το ευρωπαϊκό… κάζο της Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε στο «Νραγκάο», εκεί όπου η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Πόρτο μένοντας έτσι στην τελευταία θέση του ομίλου και συνάμα εκτός συνέχειας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η συνολικά κακή φετινή πορεία αλλά και το πρόσωπο των Μαδριλένων τα τελευταία χρόνια και η… αποχή από τους τίτλους ή τουλάχιστον από τη διεκδίκηση αυτών, έχει φέρει μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα. Η διοίκηση, που είναι προβληματισμένη, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν τριγμοί εντός του συλλόγου και απομακρύνσεις.

Μια από τις πρώτες αλλαγές στην ομάδα ενδέχεται να είναι αυτή του προπονητή, με τον Σιμεόνε να είναι πολύ πιθανόν να δει την έξοδο. Μάλιστα οι ιθύνοντες των «ροχιμπλάνκος» φαίνεται ήδη να ψάχνουν τον διάδοχο του Αργεντίνου τεχνικού, με τον μεγάλο στόχο να είναι ο Λουίς Ενρίκε.

Ο 52χρονος πολύπειρος τεχνικός βρίσκεται αυτή την στιγμή στο τιμόνι της Εθνικής Ισπανίας, ωστόσο η Ατλέτικο έχει ανοίξει ήδη έναν κύκλο συζητήσεων μαζί του, με σκοπό να διαπιστώσει τις προθέσεις του.

Όπως και να έχει το επόμενο διάστημα αναμένεται να φέρει αρκετές εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Ατλέτικο

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide