Αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη ο Ραμπιό, και πάει προς Λίβερπουλ! (pic)

Ραμπιό Λίβερπουλ
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Αντριέν Ραμπιό αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη σύμφωνα με ρεπορτάζ το καλοκαίρι.

Ο Αντριέν Ραμπιό αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Γιουβέντους. Ο Γάλλος μέσος είναι εξαιρετικός φέτος, έκανε ένα εκπληκτικό Μουντιάλ και μπόρεσε να διακριθεί μέσω αυτού, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν δεν τα πάει καθόλου, άσχημα έχοντας πάρει τους «μπιανκονέρι» στους ώμους του.

Βέβαια αυτό… δεν ξέρουμε για πόσο θα συνεχίσει να συμβαίνει. Ο ίδιος δείχνει απογοητευμένος με την κατάσταση στην ομάδα, αφού τα χρέη και οι δυσκολίες εξαιτίας αυτών μπαίνουν εμπόδια στην προσωπική του ανάπτυξη. Έτσι σκέφτεται να αφήσει το Τορίνο για κάτι… «πιο μεγάλο».

Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει στην Λίβερπουλ. Οι «reds» βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του και θα ήθελαν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. «Αγαπώ πολύ τη Λίβερπουλ γιατί ήμουν μικρός μεγάλος φαν του Στίβεν Τζέραρντ. Αυτός ευθύνεται για τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα. Πάντα ακολουθούσα τη Λίβερπουλ. Το άλλο μου είδωλο είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν» είχε αναφέρει μάλιστα πρόσφατα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε φρέσκα πόδια στο κέντρο, τα οποία θα του εξασφαλίσουν μεγαλύτερο βάθος, ταχύτητα και ικανότητες. Ο ίδιος εξάλλου ο Ραμπιό διαθέτει στοιχεία σύγχρονου ποδοσφαιριστή που άμα γίνει σωστή διεργασία του θα ταιριάξει… γάντι στην Λίβερπουλ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide