Αγκουέρο: Η Μάντσεστερ Σίτι βγάζει φανέλα “Agueroooo” τιμώντας τον Αργεντινό! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μία επαφή, ένα γκολ, ένα πρωτάθλημα 44 χρόνια μετά. Ο Σέρτζιο Αγκουέρο θα μνημονεύεται για πάντα στο Μάντσεστερ.

Ο βαθμολογικός πίνακας της Premier League δείχνει την Μάνσεστερ Σίτι πρώτη στους 89 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση η «αιώνια» αντίπαλος και συμπολίτισσα Γιουνάϊτεντ. Στο Etihad Stadium οι «πολίτες» υποδέχονται την QPR και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παίζουν εκτός με την Σάντερλαντ. Η Σίτι θέλει μόνο νίκη για να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα μετά το μακρινό 1968! Ο Ζαμπαλέτα κάνει το 1-0 στο 39′, όμως, οι φιλοξενούμενοι που παίζουν για την σωτηρία τους, φέρνουν τούμπα το ματς με γκολ των Σισέ και Μακί. Παγωμάρα. Το όνειρο δείχνει να γίνεται εφιάλτης, καθώς μέχρι και το 90′ το σκορ είναι στο 1-2 και την ίδια ώρα η ομάδα του Σερ Άλεξ νικά με 1-0 και είναι στη κορυφή.

Ο Τζέκο στο 91′ θα φέρει το ματς στα ίσια(2-2) και απομένουν τρία λεπτά. Το ρολόι δείχνει 93 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα. Ο Μπαλοτέλι αντί να σουτάρει, όπως πίστευαν άπαντες ότι θα κάνει ο «τρελοΙταλός», με προβολή στρώνει την μπάλα στον Αγουέρο. Ο Αργεντινός περνά έναν αντίπαλο με φοβερή ορμή και με ένα ξερό σουτ, στέλνει την μπάλα στο πλεκτό. 3-2. Έπος. Πίνακας ζωγραφικής. Μοναδικό. Οι οπαδοί στις κερκίδες εξτασιασμένοι παραληρούν. Ο σχολιαστής του Sky Sports, Μάρτι Τάιλερ θα περιγράψει με μοναδικό τρόπο, μια μοναδική ποδοσφαιρική στιγμή. «Agueroooooooo. I swear you will not never see anything like this ever again». Δηλαδή, «σας ορκίζομαι δεν έξετε ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Οι “πολίτες” δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία τους και τον άνθρωπο που τους χάρισε τον τίτλο μετά από 44 ολόκληρα χρόνια και έτσι λίγους μήνες μετά την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο λανσάρουν μια ειδική εμφάνιση στην οποία αναγράφεται το όνομα “aguerooooo” και την παρουσιάζουν με ένα εντυπωσιακό βιντεάκι!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide