Έτσι αποχαιρέτησαν Λίβερπουλ, Σαλάχ και Τσιμίκας τον Σαντιό Μανέ. (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Έπειτα από 269 συμμετοχές, 120 γκολ, 38 ασίστ και όλους τους τίτλους που θα μπορούσε να διεκδικήσει, ο Σαντιό Μανέ κλείνει τον κύκλο της Λίβερπουλ στην 6ετία και πλέον είναι κάτοικος Μονάχου για λογαριασμό της Μπάγερν. 

Στους Βαυαρούς ο Μανέ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το 2025.

Η επίσημη Λίβερπουλ, ο Κώστας Τσιμίκας, ο Μοχάμεντ Σαλάχ όπως και πολλοί άλλοι στον σύλλογο του λιμανιού αποχαιρέτησαν τον Σενεγαλέζο με αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τι υπέροχο ταξίδι. Σε ευχαριστώ για όλες τις καλές στιγμές και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Θα λείψεις σε όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ.

“Θα μας λείψεις, αδερφέ”, ήταν το μήνυμα του Τσιμίκα για τον Σενεγαλέζο επιθετικό, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία τους όπου πανηγυρίζουν γκολ για τη Λίβερπουλ.

“Φέυγει σαν Θρύλος της Λίβερπουλ” αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της η επίσημη ομάδα!

Το φινάλε της θητείας του στην Premier ήρθε έπειτα από 263 ματς, 111 γκολ, 38 ασίστ, ένα Golden Boot και φυσικά έχει να θυμάται και το ταχύτερο χατ-τρικ στα χρονικά του κορυφαίου πρωταθλήματος με τη φανέλα της Σαουθάμπτον.

«Φεύγω ως φίλος, έχω καλή σχέση με όλους στο κλαμπ, από το γήπεδο μέχρι και τις κυρίες που μας μαγειρεύουν στο προπονητικό κέντρο. Θα μου μείνουν αξέχαστοι οι οπαδοί μας και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται όποιος αποχωρεί από τη Λίβερπουλ» σχολίασε ο Μανέ στη συνέντευξη που παραχώρησε προτού κλείσει το κεφάλαιο της Λίβερπουλ.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide