Έπος: Προπονητής έστειλε τον παίχτη του πίσω στον πάγκο γιατί ξέχασε τη φανέλα του στα αποδυτήρια! (video)

προπονητής φανέλα
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ένα τρομερό σκηνικό εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση της Ντε Γκράαφσχαπ με την Τσβόλε με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να ρίχνει ένα μεγαλοπρεπές άκυρο στον Γιουνές Ταχά.

Όποιος δεν έχει μυαλό έχει… πόδια! Αυτή η παροιμία θα μπορούσε να συνοδεύσει την απίστευτη σκηνή που εξελίχθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ της Ντε Γκράαφσχαπ με την Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου για τη δεύτερη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ντικ Σρέντερ αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή επιλέγοντας τον 20χρονο χαφ Γιουνές Ταχά να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο ο νεαρός, δεν μπήκε ποτέ στο ματς καθώς δεν είχε παρατηρήσει ότι άφησε τη φανέλα του στα αποδυτήρια, την οποία επέστρεψε για να πάρει. Φυσικά, αυτή η παράλειψη του ποδοσφαιριστή της Τσβόλε, αποτέλεσε αιτία έκρηξης για τον προπονητή του ο οποίος τον διέταξε να επιστρέψει στον πάγκο σε έντονο ύφος.

Για την ιστορία η Τσβόλε κατάφερε να επικρατήσει 1-0 στην έδρα της Ντε Γκράαφσχαπ, ωστόσο το βλέμμα του Ολλανδού μέσου αποτέλεσε το καλύτερο highlight της αναμέτρησης!

sport-fm.gr

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide