Έδωσε απάντηση η Γιουνάιτεντ στις φήμες: “Ο Ρονάλντο δεν πωλείται!” (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ξεκάθαρη ήταν για ακόμα μία φορά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στις φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο σύλλογος επιμένει ότι ο Πορτογάλος επιθετικός… δεν πωλείται!

Όλα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα σήμερα με το δημοσίευμα των «Times» του Λονδίνου, που υποστήριζε πως ο διεθνής άσος είχε ζητήσει από τη διοίκηση να αποτελέσει παρελθόν αυτό το καλοκαίρι, εάν φυσικά οι «κόκκινοι διάβολοι» λάβουν μία ικανοποιητική προσφορά για πώλησή του.

Η απάντηση του αγγλικού συλλόγου δεν άργησε, αφού, όπως και το περασμένο Σάββατο, επανέλαβε ότι ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και δεν πωλείται!

Σημειώνεται ότι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ, Έρικ Τεν Χαγκ, υποολογίζει κανονικά στον παίκτη για τη νέα περίοδο, ενώ υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία τόνιζαν πως ο 37χρονος άσος είναι απογοητευμένος από τις κινήσεις της Γιουνάιτεντ στο μεταγραφικό «παζάρι» του φετινού καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να εξετάζει την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide