Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκαν σε όλα για Ζιντσένκο! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Η Άρσεναλ ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο και μένει να τα βρει με τον παίκτη στο κασέ και στη διάρκεια του συμβολαίου του για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο “Έμιρεϊτς”.

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς άφησε το Μάντσεστερ και την Σίτι με προορισμό το Βόρειο Λονδίνο και την Άρσεναλ και φαίνεται πως άνοιξε το δρόμο για μία ακόμα μετακίνηση ίδιας κατεύθυνσης, δεκάδων εκατομμυρίων και αυτή.

Πρόκειται για τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να τον έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να έρχεται σε προφορική συμφωνία με εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα για την αγορά του, έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ντυθεί στα κόκκινα ο Ουκρανός αριστερός μπακ είναι να συμφωνήσει και ο ίδιος με τους κανονιέρηδες στη διάρκεια και στο ύψος του συμβολαίου του, με την Άρσεναλ να προορίζει τον 25χρονο είτε για το αριστερό άκρο της άμυνας είτε για τη μεσαία γραμμή της.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide