Όταν ο Κριστιάνο ξέσπασε σε φωνές και κλάματα στα αποδυτήρια της Γιουβέντους: «Παίξαμε σκ@^@»! (video)

H τηλεοπτική σειρά «All or Nothing: Juventus» (= Όλα ή Τίποτα: Γιουβέντους) οκτώ επεισοδίων είναι ένα ντοκιμαντέρ για το πώς πέρασε η ιταλική ομάδα τη σεζόν 2020 – 21.

Ένα από τα επεισόδια ασχολείται με τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας από την Πόρτο στη φάση των «16» του Champions League.Οι «δράκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1 στην Πορτογαλία και στη ρεβάνς έβαλαν από την αρχή δύσκολα στους «μπιανκονέρι», καθώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο 0-1.

Ο Ρονάλντο μπαίνει έξαλλος στα αποδυτήρια, πετώντας τη φανέλα του και φωνάζει «Τι σκ… ! Δεν παίζουμε τίποτα, τίποτα!», ενώ ο Κουαδράδο πάει από πάνω του και του λέει «ήρεμα», αλλά ο Πορτογάλος εξακολουθεί να μονολογεί.«Παίζουμε σαν σκ… Κι εγώ επίσης!» τονίζει, ενώ ακούγεται μια φωνή να λέει «Πρέπει να είσαι παράδειγμα για όλους!» με τον Ρονάλντο να απαντά «συμπεριλαμβάνω κι εμένα επίσης! Δεν παίζουμε τίποτα! Πρέπει να πούμε την αλήθεια! Είναι ένα ματς Champions! Πρέπει να έχουμε προσωπικότητα!» ήταν τα λόγια του Κριστιάνο που δεν μπορούσε να ηρεμήσει παρά τις παραινέσεις των υπολοίπων.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL