Όταν η μασέλα του διαιτητή έκρινε έναν ολόκληρο αγώνα!

[bsa_pro_ad_space id=3]

Πίσω στο 1960, όταν η Νόραγκερ υποδεχόταν την Έμπελτοφτ για το πρωτάθλημα Δανίας σε έναν αγώνα που είχε κυριολεκτικά τα πάντα!

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να μην κρατούν καθόλου άμυνα απ ‘την αρχή του παιχνιδιού βρίσκοντας ασταμάτητα δίκτυα με το σκορ να διαμορφώνεται στο 4-3 μέχρι και το 90ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι βλέποντας τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν έβαλαν αρκετή πίεση στην Νόραγκερ έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν κάτι απ’ τον αγώνα ισοφαρίζοντας.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης όμως, Χένινγκ Έρικστρουπ την ίδια ώρα κοιτούσε το ρολόι του και ετοιμαζόταν να σφυρίξει τη λήξη. Και εκεί συνέβη το αναπάντεχο. Ο άρχοντας της αναμέτρησης έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του, φύσηξε αλλά το σφύριγμα δεν ακούστηκε ποτέ.

Πιθανώς υπερβάλλοντας όμως στην προσπάθεια για το τριπλό τελευταίο σφύριγμα, υπέστη ανεπανάληπτο κάζο. Έφτυσε κατά λάθος τη μασέλα του στον αγωνιστικό χώρο με τα χειρότερα να ακολουθούν στη συνέχεια αφού οι ποδοσφαιριστές της Έμπελτοφτ εκμεταλλευόμενοι τα δευτερόλεπτα που ο διαιτητής έψαχνε για τη μασέλα του στο γρασίδι ισοφάρισαν τον αγώνα.

Τα πανηγύρια των φιλοξενουμένων όμως δεν κράτησαν για πολύ αφού ο άρχοντας του αγώνα ακύρωσε το γκολ λόγο τους συγκεκριμένου γεγονότος με την διοίκηση της ομάδας να προβαίνει σε καταγγελία έτσι ώστε να της επιστραφεί ο βαθμός κάτι που δεν έκανε δεκτό η Δανέζικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide