Η ιδέα της European Super League δεν έχει σβήσει για τον Φλορεντίνο Πέρεθ, αφού ο πρόεδρος της Ρεάλ έριξε «βόμβα» περί ανακοινώσεων για την ESL την Κυριακή.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο πρόεδρος των Μαδριλένων θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις για την European Super League την Κυριακή, στη διάρκεια της συνέλευση των μετόχων της Ρεάλ Μαδρίτης.
Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, με ανάρτηση στα social media: «Κάποιοι ΔΕΝ ξέρουν την οικονομική ζημιά που θα κάνουν στο εθνικό ποδόσφαιρο, για να ωφεληθούν δύο.
Γιατί ακούν και πιστεύουν μόνο τα συνηθισμένα;», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ισχυρός άνδρας της La Liga.
Algunos NO saben el daño económico que harán al fútbol nacional, para "beneficiar"a dos.¿por qué solo escuchan y creen al de siempre?Así nos va.
— Javier Tebas Medrano (@Tebasjavier) September 29, 2022
PSOE y PP retiran su ‘amenaza’ al Madrid cuatro días antes del anuncio clave de Florentino sobre la Superliga https://t.co/dSfNBBdU6u