Τσέφεριν : Μετά το 2025 ίσως να γίνονται αγώνες Champions League στις ΗΠΑ! (pic)

Champions League ΗΠΑ

Στην πιθανότητα αγώνες του Champions League μετά το 2025 να διεξάγονται στις ΗΠΑ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο podcast «Men in Blazers» ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν!

meridian in text

Ο Σλοβένος μεγαλοπαράγοντας ανέφερε ότι δεν αποκλείεται ορισμένοι αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να φιλοξενηθούν σε γήπεδα των ΗΠΑ από τη σεζόν 2025-26! Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως κάτι τέτοιο άρχισε να υφίσταται από τη στιγμή που το Μουντιάλ θα φιλοξενηθεί αμερικανική Ήπειρο, ενώ καθοριστικό ρόλο έχει και η ανάπτυξη του αθλήματος στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Επιπροσθέτως ο Τσέφεριν τόνιζε ότι ελκύεται να διοργανώνει αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των οικονομικών ανταμοιβών που προσφέρονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πιθανό να διεξαχθούν αγώνες Champions League στις ΗΠΑ. Αρχίσαμε να συζητάμε γι’ αυτό, αλλά για μετά το 2025, καθώς οι τελικοί της διοργάνωσης είναι καθορισμένοι μέχρι το 2025. Το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι Αμερικανοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό. Έτσι θα ακολουθήσουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως οι λάτρεις του μπάσκετ στην Ευρώπη ακολουθούν το ΝΒΑ».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL