Το χάος στην Παρί βάζει σε σκέψεις το Μέσι για το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν, προτεραιότητα η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα! (pic)

Μέσι επιστροφή

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής και να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα.

meridian in text

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ και οι Παριζιάνοι δεν έχουν πλέον και τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που κάνει τον 35χρονο να σκέφτεται έντονα το μέλλον του εκτός Παρισιού, με πιο πιθανό προορισμό την επιστροφή του στη Βαρκελώνη.

Το ρεπορτάζ του Σάντι Αουνά τονίζει πως ο Μέσι έχει έρθει σε επαφή με τον Τζοάν Λαπόρτα, αλλά και με τον Τσάβι, σε μια υπόθεση που ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Μπαρτσελόνα. Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να αποχωρήσουν βασικά στελέχη.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την Παρί για ανανέωση της συνεργασίας του, σύμφωνα με τους Γάλλους όμως οι σχέσεις του έχουν ψυχρανθεί και όσο οι υπογραφές δεν πέφτουν τότε τα σενάρια θα συνεχίζουν να εμφανίζονται.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide

Related Posts

Follow Us

SOCIAL