Το συγκινητικό μήνυμα του Πικέρ στον Μέσσι: “Σ’ αγαπάω Λέο” (pic)

Ο Μέσσι αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τους Μπλαουγκράνα με τους συμπαίχτες του να μην πιστεύουν ότι δεν θα ξανά αγωνιστούν μάζί του στο Καμπ Νου, ένας από αυτούς και ο πολύ καλός του φίλος Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα στον Αργενινο μεσοεπιθετικο μέσω instagram.

Η ανάρτηση του Ισπανού στόπερ:

«Τίποτα δεν είναι πια ίδιο. Ούτε στο Καμπ Νόου, ούτε στη Βαρκελώνη, ούτε εμείς οι ίδιοι. Μετά από πάνω από 20 χρόνια στην Μπάρτσα, δεν θα φοράς τη φανέλα της. Η πραγματικότητα, μερικές φορές, είναι πολύ σκληρή.

Γνωριστήκαμε το 2000, ήμασταν 13 ετών και είμαι μια ολόκληρη καριέρα μπροστά μας. Τι καριέρα! Αν την σχεδιάζαμε εκείνη τη στιγμή, θα ήταν αδύνατον να είναι καλύτερη. Γαμ… νη τρέλα!

Στην πρώτη μου σεζόν, αφότου επέστρεψα στην Μπαρτσελόνα, κατακτήσαμε το τρεμπλ και έγινε ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Από το Ροσάριο άγγιξες τον ουρανό της Ρώμης. Εκεί ξεκίνησε ο θρύλος σου. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Και τι ωραία περάσαμε!

Τώρα φεύγεις, αλλά ξέρω ότι μια μέρα θα επιστρέψεις. Έχουν μείνει πράγματα να κάνει. Να περνάς καλά, να το απολαύσεις όπου πας και να νικάς όπως μόνο εσύ ξέρεις. Εδώ, θα μας λείψεις. Σ’ αγαπώ Λέο».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL