Τούχελ για κυρώσεις: “Αν δεν έχουμε τζετ θα οδηγήδω εγώ το mini-bus για την Λιλ! (video)

Τουλάχιστον δεν χάνει το χιούμορ του ο Τόμας Τούχελ

Καθώς η Τσέλσι «γονατίζει» από τις κυρώσεις και ενδέχεται να «τελειώσει» από ρευστό σε μερικές ημέρες, με τους χορηγούς της να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ με χιούμορ την κατάσταση.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η Τσέλσι μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς για τη ρεβάνς κόντρα στη Λιλ, ο Τούχελ έδωσε μία επική απάντηση: «Έχουμε αεροπλάνο, αλλά αν δεν είχαμε, θα οδηγούσα εγώ το mini-bus».

Στη συνέχεια, πάντως, σοβαρεύτηκε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που βλέπω σε καθημερινή βάση και ανησυχούν, δουλεύουν εδώ δεκαετίες. Δεν είναι τόσο διάσημοι, αλλά ανησυχούν για το άμεσο μέλλον, αναρωτιούνται για το αν τα πράγματα θα είναι εντάξει. Συνεπώς, για αυτούς τους ανθρώπους, είναι σημαντικό να επιδεικνύω την κατάλληλη συμπεριφορά».

Αναφορικά με το δικό του μέλλον, ο Γερμανός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, αφήνοντας, όμως, ένα μικρό «παραθυράκι»: «Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, διότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει»

sport-fm.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL