Τερ Στέγκεν: Μπαίνει χειρουργείο και χάνει το EURO! (pic)

Ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν μέσω ανακοίνωσης στα social media έκανε αναφορά στο ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, κάτι που θα τον αφήσει εκτός EURO!

meridian in text

Ο Γερμανός άτυχος τερματοφύλακας εκτός από την ανακοίνωση για τον τραυματισμό του δήλωσε και απογοητευμένος για την φετινή πορεία των Μπλαουγκράνα και ευχαρίστησε το κόσμο για την υποστήριξη του.

«Είμαι απογοητευμένος για τη χθεσινή ήττα και τώρα δεν μπορούμε πλέον να κερδίσουμε τη La Liga. Μετά από ένα περίπλοκο ξεκίνημα της σεζόν, δείξαμε καλό χαρακτήρα με 19 αγώνες αήττητοι, αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε αυτήν τη φόρμα. Αποφάσισα μαζί με την ιατρική ομάδα του συλλόγου ότι θα κάνω μια συμπληρωματική παρέμβαση στο γόνατό μου.

Λυπάμαι που θα χάσω το EURO 2020 αυτό το καλοκαίρι με τη Γερμανία. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υποστηρίζω τη χώρα από στο σπίτι μου. Ελπίζω να κερδίσουμε! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν επιστρέφουμε στο γήπεδο, ελπίζω να μπορούμε να παίζουμε με τους φιλάθλους μας στα γήπεδα. Μου έχει λείψει.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε μια δύσκολη περίοδο και μείνετε υγιείς!»

Related Posts

Follow Us

SOCIAL