Τεν Χαγκ για τη συντριβή στο Άνφιλντ: “Οι παίχτες μου δε φέρθηκαν επαγγελματικά” (video)

Τεν Χαγκ Άνφιλντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν προσπάθησε να κρυφτεί στη μικτή ζώνη μετά την ιστορική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του έδειξαν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο.

meridian in text

Η συντριπτική ήττα που γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, την βύθισε στην εσωστρέφεια δεδομένης και της κατάστασης στην οποία βρίσκονται φέτος οι δύο ομάδες.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν κρύφτηκε στη μικτή ζώνη και ούτε μάσησε τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας δηλώσεις και μιλώντας μεταξύ άλλων για “αντιεπαγγελματική συμπεριφορά” που έδειξαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

“Μπορείς να έχεις πισωγυρίσματα, αλλά δεν μπορείς να μην μείνεις ενωμένος και να μην κάνεις τη δουλειά σου. Κάναμε λάθη στο transition, αλλά δεν αντιδράσαμε και αυτό για μένα δεν είναι επαγγελματικό. Είδα έντεκα άτομα να χάνουν το μυαλό τους.

Στο 1ο μέρος παίξαμε καλά, είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και στο τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ. Κατόπιν, με την έναρξη του 2ου μέρους, δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά έπρεπε να διατηρήσουμε το πλάνο μας. ΟΚ, χάνεις ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να κρατήσεις ψηλά το κεφάλι. Το 2ο ημίχρονο ήταν αντιεπαγγελματικό”.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL