Ταξιδιωτική πράκτορας έκλεψε από τον Ρονάλντο 300 χιλιάδες ευρώ!

Θύμα συστηματικής υπεξαίρεσης χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς του είχε πέσει σύμφωνα με ρεπορτάζ πορτογαλικής εφημερίδας ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δαιμόνια αποδείχθηκε η ταξιδιωτική πράκτορας Μαρία Σίλβα, η οποία κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τυφλή εμπιστοσύνη, που της είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η εμπιστοσύνη που της είχε ο Πορτογάλος άσος ήταν τέτοια, σε σημείο να της παραχωρήσει κωδικούς των πιστωτικών καρτών του και των τραπεζικών λογαριασμών του. Όλα αυτά μέχρι στη στιγμή, όπου και αποκαλύφθηκε ότι αυτή είχε βάλει το χέρι της σε αυτούς, με συνέπεια να «τρώει» σιγά – σιγά σημαντικά χρηματικά ποσά.

Την άγνωστη αυτή υπόθεση αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα «Journal de Noticias», η οποία αποκάλυψε ότι σε βάθος τριετίας (2007-2010) η συγκεκριμένη γυναίκα είχε υπεξαιρέσει από τις καταθέσεις του Πορτογάλου άσου, το ποσό των 288 χιλιάδων ευρώ χρεώνοντας του ταξίδια που δεν είχαν γίνει ποτέ…Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Μαρία Σίλβα είχε ομολογήσει την κατά συρροή απάτη τόσο εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και σε βάρος των Ζόρζε Μέντες, Νάνι και Μανουέλ Φερνάντες, από τους οποίους και απέσπασε μικρότερα ποσά. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από σχεδόν 5 χρόνια και για την ακρίβεια τον Ιανουάριο του 2017 είχε επιβληθεί στην ίδια ποινή 4 ετών με αναστολή.

Προηγουμένως η 53χρονη πράκτορας είχε συμφωνήσει να επιστρέψει τα χρήματα στους πρώην πελάτες της προκειμένου να αποφύγει την φυλάκιση… Από την πλευρά του ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων»δεν είχε κριθεί σκόπιμο το να παραστεί στο δικαστήριο, από την στιγμή που δεν υπήρχε αμφιβολία για τις κατηγορίες που βάραιναν την γυναίκα… Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Μαρία Σίλβα εργάζεται πλέον ως καθαρίστρια, έχοντας ρυθμίσει τις οφειλές της…

Πηγή: sdna.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL