Σόλσκιερ: “Διαφωνώ με τον Σερ Άλεξ, ο Κριστιάνο δεν θα παίζει σε κάθε παιχνίδι”

Την περασμένη αγωνιστική μετά και την ισοπαλία με την Άστον Βίλα ο Σερ Άλεξ την είπε στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την επιλογή του να μην χρησιμοποιήσει τον Ρονάλντο στο βασικό σχήμα αναφέροντας χαρακτηρίστηκα πως πρέπει οι καλύτεροι να παίζουν πάντα.

Σε σημερινές δηλώσεις του ο τεχνικός των “διαβόλων” διαφώνησε με τον Σερ Άλεξ αναφέροντας πως δεν τον ενοχλεί η κριτική του αλλά και πως οι καλύτεροι πρέπει κάποια στιγμή να ξεκουράζονται.

Αναλυτικά τα λόγια του Νορβηγού:

«Είμαι πολύ χαλαρός με αυτό. Είμαι σίγουρος ότι ο Σερ Άλεξ γνωρίζει ότι δεν με ενοχλεί. Όλοι θέλουμε να δούμε τον Κριστιάνο. Όλοι θέλουμε, γιατί είναι μοναδικός, είναι διαφορετικός, έκανε καριέρα και όλοι θέλουν να έρθουν να τον παρακολουθήσουν. Αλλά δεν μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι που έχουμε, εκ φύσεως δεν γίνεται.

Ξέρει πόσο δύσκολη είναι αυτή η δουλειά ούτως ή άλλως. Δεν έπαιζε πάντα με τους ίδιους 11. Πήρε ρίσκα μερικές φορές για να ξεκουράσει τον Ράιαν Γκιγκς, τον Γουέιν Ρούνεϊ ή τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τους καλύτερους παίκτες που είχαμε. Άλλοτε λειτούργησε, άλλοτε όχι»

Related Posts

Follow Us

SOCIAL