Σχόλιο δημοσιογράφου σε Καμαβινγκά: “Είναι πιο μαύρος από το κοστούμι του” (video)

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, μετά από σχόλιο δημοσιογράφου που ακούστηκε στον αέρα αθλητικής εκπομπής, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Εντουάρντο Καμαβινγκά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λορένα Γκονζάλεθ, νομίζοντας ότι το μικρόφωνό της δεν είναι ανοιχτό, ακούστηκε να λέει για τον Ανγκολέζο πως «αυτός ο τύπος είναι πιο μαύρος από το κοστούμι του».

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η δημοσιογράφος έχει τεθεί αντιμέτωπη με τις αρχές.

Η ίδια, πάντως, έχει απολογηθεί μέσω social media για το σχόλιό της και ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή που παρουσιάζει, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του προγράμματος “Estudio Estadio” έκανα ένα σχόλιο για το οποίο θέλω να ζητήσω ειλικρινή συγγνώμη σε όποιον τυχόν έχει προσβληθεί», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το σχόλιο αυτό δεν είχε κακία ή περιφρόνηση για τον αθλητή, είναι ατυχές και πιστεύω ότι δεν έχει ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν μπορούσα να απέχω περισσότερο από τον ρατσισμό, την ομοφοβία και τις μισαλλόδοξες σκέψεις και συμπεριφορές. Το δηλώνω όποτε έχω την ευκαιρία, δημόσια και ιδιωτικά. Καταδικάζω κάθε ρατσιστική συμπεριφορά και πράξη».

Κλείνοντας ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή από την οποία έκανε το απρεπές σχόλιο: «Θα ήθελα να απολογηθώ από το ίδιο μέρος που έκανα αυτό το σχόλιο, στην εκπομπή που συμμετέχω για εννιά χρόνια, αλλά αυτή την Κυριακή δεν θα είμαι στο Estudio Estadio».

Related Posts

Follow Us

SOCIAL