Σκάνδαλο/ Παίκτες της Μπραν τα ήπιαν και έκαναν σεξ στον αγωνιστικό χώρο

Μία ντουζίνα ποδοσφαιριστών της Μπραν ενεπλάκησαν σε σκάνδαλο. Μετά την κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ, μετέβησαν στο γήπεδο της ομάδας με τέσσερις αιθέριες υπάρξεις και έκαναν σεξ στον αγωνιστικό χώρο.

Σεξουαλικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Νορβηγία με 12 ποδοσφαιριστές της Μπραν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tipsbladet», το βράδυ της Τρίτης (10/08) βγήκαν και κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ωστόσο, η έξοδος είχε και συνέχεια. Όπως αναφέρεται, μεθυσμένοι πήγαν στην έδρα της ομάδας τους για να συνεχίσουν το πάρτι παρέα με τέσσερις αιθέριες υπάρξεις.

Για κακή τους τύχη, όμως οι κάμερες παρακολούθησης στο στάδιο τους κατέγραψαν. Το δημοσίευμα δε, αναφέρει ότι τέσσερις γυναίκες έφτασαν στο γήπεδο μεταξύ 00.30 και 01.00, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν σεξουαλική επαφή μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο. 

«Δεν είναι αποδεκτό σε καμία περίπτωση», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Τζίμι Νάιτζελ Γιάκομπσεν και προανήγγειλε κυρώσεις για τους 12 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ετοιμάζονταν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στο οποίο η Μπραν δεν πηγαίνει καλά. Ο αρχηγός, Ντάνιελ Πέτερσεν αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο πάρτι, αλλά εμφανίστηκε σε ένα από τα video. 

sdna.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL