Σερβία: Ο Βλάχοβιτς δεν παίζει βασικός γιατί έχει παράνομη σχέση με την γυναίκα του τερματοφύλακα. Το αρνείται ο ίδιος! (Pics)

Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, βρίσκεται με την αποστολή της Σερβίας στο Κατάρ, ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα από τα δύο παιχνίδια των Σέρβων στο Μουντιάλ 2022.

meridian in text

Δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα ροζ σκάνδαλο πίσω από τη μη χρησιμοποίηση του Βλάχοβιτς στο αρχικό σχήμα. Ο Σέρβος επιθετικός είχε σχέση με τη γυναίκα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Πρέντραγκ Ραϊκοβιτς.

Την είδηση μετέδωσε το ESPN αναφέροντας ότι υπάρχει επιβεβαίωση από πηγή στο εσωτερικό της ομάδας.

Τελικά, χρειάστηκε να μιλήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας, ζητώντας συγγνώμη που είναι αναγκασμένος να το κάνει με αυτό τον τρόπο και είπε (σ.σ. τις δηλώσεις αναπαράγει και η αγγλική Dailymail):

Συγγνώμη που αρχίζω έτσι μία συνέντευξη για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ό,τι γράφετε και διαβάζετε για μένα δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε είναι παράλογο. Άνθρωποι βαριούνται και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Η βασική τους δουλειά αυτή τη στιγμή είναι να κάνουν κακό στην εθνική. Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ“.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL