Σάλος με βίντεο του Πικέ: Άφησε τα παιδιά του στη βροχή έξω από το σπίτι της Σακίρα! (video)

Πικέ παιδιά

Μετά τον πολύκροτο χωρισμό της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ, κάθε κίνησή τους έχει μπει στο μικροσκόπιο. Οι δημοσιογράφοι καραδοκούν έξω από το σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας, θέλοντας να απαθανατίσουν τις στιγμές που ο ποδοσφαιριστής αφήνει τα παιδιά τους, χωρίς εκείνος να συναντήσει την πρώην σύντροφό του.

meridian in text

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου «στοχοποιεί» τον Πικέ και τον τρόπο με τον οποίο προσέχει τους γιους του, Σάσα και Μίλαν. Ένας από τους παπαράτσι που βρισκόταν έξω από το σπίτι της Σακίρα, εντόπισε τα δύο μικρά αγόρια να περιφέρονται στη βροχή, λίγη ώρα αφότου ο πατέρας τους τα άφησε λίγο πιο πέρα από το σπίτι της μητέρας τους.

Το πρακτορείο Europa Press μοιράστηκε ένα απόσπασμα που δείχνει τα δύο παιδιά να βγαίνουν από το αυτοκίνητο του Πικέ για να μπουν στο σπίτι της μητέρας τους. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να βραχούν αρκετά λόγω της κακοκαιρίας, καθώς στη Βαρκελώνη έβρεχε και φυσούσε. Τα παιδιά έμειναν στο δρόμο μέχρι να ανοίξει η πόρτα και ο Πικέ αποχώρησε με το αυτοκίνητο μόλις μπήκαν στο σπίτι με… ανοιχτό πορτ- μπαγκάζ.

«Τι απαίσιος πατέρας!»: Κράξιμο στο Twitter

Το βίντεο αυτό ενόχλησε πολλούς θαυμαστές του πρώην ζευγαριού, με αρκετούς να αποκαλούν απαίσιο πατέρα τον Ζεράρ Πικέ.

«Τι απαίσιος πατέρας, δεν τους βοηθάει με τις βαλίτσες τους, ούτε τους αποχαιρετάει με αγάπη και ο καημένος ο Μίλαν με το ζόρι μπορεί να χειριστεί τη βαλίτσα», έγραφε ένα από τα σχόλια. «Εξακολουθεί να με μπερδεύει το γεγονός ότι η Σακίρα σπατάλησε 12 χρόνια γι’ αυτόν τον άνδρα, αυτόν που άφησε τα παιδιά μόνα τους, με το ένα από αυτά να παλεύει να σηκώσει τη βαριά βαλίτσα» ανέφερε ένας άλλος. «Τι πατέρας είναι αυτός… τόσο τρελός που φεύγει με την πόρτα ανοιχτή… και να κρεμόταν το παιδί του από το αυτοκίνητο δεν θα το πρόσεχε, Θεέ μου» σχολίασε κάποιος άλλος.

Related Posts

Follow Us

SOCIAL