Ροναλντίνιο: “Αδιανόητο ότι αποδοκιμάζουν τον Μέσσι, νομίζω ότι ο Μπαπέ θα μείνει”

Στο περιθώριο παρουσίασης ενός νέο application από μεγάλη εταιρεία της Βραζιλίας, ο Ροναλντίνιο μίλησε για μια από τις πρώην ομάδες του, την Παρί Σεν Ζερμέν και την κατάσταση που επικρατεί με Μέσι και Μπαπέ.

“Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αποδοκιμάστηκε ο Μέσι. Όταν αποδοκιμάζεται ο Μέσι, ο καλύτερος, έχουν ισοπεδωθεί όλα. Ποιόν θα χειροκροτήσεις δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω. Δεν νομίζω πως ούτε αυτός, ούτε ο Νεϊμάρ είναι το πρόβλημα. Ο κόσμος απογοητεύτηκε με τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης και τα έβαλε με τα δύο μεγαλύτερα ονόματα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει η κανονικότητα σύντομα”.

Για την υπόθεση Κιλιάν Μπαπέ και την ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον σύλλογο ο Ροναλντίνιο είπε :

“Νομίζω ότι θα μείνει στο Παρίσι. Αλλά να ξέρετε, στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα συμβαίνουν και δεν καταλαβαίνει κανείς πότε συνέβησαν. Οι τρεις μαζί όμως μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Θέλω να βλέπω τους φίλους μου χαρούμενους. Αν μείνουν οι τρεις μαζί, θα είναι φοβερό για το ποδόσφαιρο. Οι τρεις καλύτεροι παίκτες του κόσμου, να παίζουν μαζί, είναι απίστευτο και αυτό που όλοι όσοι λατρεύουν το ποδόσφαιρο θέλουν να βλέπουν”.

Για το τι του λέει ο κόσμος όταν τον συναντά απάντησε :

“Για να σας πω την αλήθεια, όλοι με ρωτάνε γιατί δεν παίζω ποδόσφαιρο ξανά και απαντάω… γέρασα. Και τότε αρχίζουν οι ερωτήσεις για την ζωή στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στην Βαρκελώνη”.

Recent Posts

Follow Us

SOCIAL